Vending service

Welkom bij PITSTOP vending services, uw partner voor een Full Vending Service op de werkvloer! Wij begrijpen dat een gezonde werkomgeving begint met gezonde voeding en daarom bieden wij u een breed assortiment aan gekoelde drankjes en tussendoortjes die wij afstemmen op de wensen vanuit uw organisatie.

 

Met onze Full Vending Service plaatsen wij gratis een geschikt automaat op uw locatie en nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het bijvullen en het onderhoud van het automaat. Zo heeft u geen enkel omkijken naar het automaat, maar biedt u uw werknemers wel de mogelijkheid om op elk gewenst moment van de dag een drankje of tussendoortje te scoren.

 

Onze automaten zijn gebruiksvriendelijk en bieden een ruime keuze aan gezonde en duurzame producten. Door onze expertise en jarenlange ervaring in de vending branche weten wij als geen ander welke producten aansluiten bij de wensen van uw werknemers en kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies.

 

Kies voor onze Full Vending Service en bied uw werknemers een gezonde en duurzame keuze aan drankjes en tussendoortjes op de werkvloer. Neem nu contact op met ons team voor een vrijblijvende afspraak.