Bedrijfskantine

Welkom bij Pitstop Vending, dé specialist in vending services voor bedrijfskantines. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw medewerkers te voorzien van een breed assortiment aan gekoelde drankjes en tussendoortjes op de werkvloer. Met onze full vending service bieden wij u de mogelijkheid om dit op een eenvoudige en efficiënte manier te realiseren.

Onze automaten zijn gevuld met een breed en verantwoord assortiment. Dit assortiment stellen wij samen op basis van uw wensen en behoeften. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook gezonde snacks en drankjes aan voor de bewuste eter. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de automaat altijd goed gevuld is, zodat uw medewerkers nooit zonder hun favoriete drankje of snack komen te zitten.

 

Het aanvragen van onze vending service is eenvoudig. Via onze website kunt u direct contact met ons opnemen. Wij plannen vervolgens graag een afspraak in bij u op locatie om samen de standplaats van de automaat te bekijken en te bespreken wat uw specifieke wensen zijn omtrent het assortiment van de automaat. Vervolgens plaatsen wij het automaat gratis op de afgesproken plek en zorgen wij ervoor dat deze altijd goed gevuld is en goed functioneert.

 

Met onze full vending service heeft u geen omkijken naar het automaat en biedt u uw medewerkers wel de mogelijkheid om op elk gewenst moment een drankje of tussendoortje te scoren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijfskantine kunnen betekenen!