Full Service Vending

Van het aanbieden van een breed scala aan producten tot het verzorgen van het onderhoud, biedt Full Service Vending een complete dienstverlening.

 

Bij Full Service Vending verzorgen wij het gehele proces, van assortiment tot onderhoud. Ons assortiment wordt goed beheerd en regelmatig aangevuld. Wanneer bepaalde producten minder populair zijn, vervangen wij deze zonder extra kosten. Maar onze service stopt hier niet. Wij zorgen ervoor dat jouw food-, frisdrank-, combi- of snackmachine op tijd wordt gereinigd en bieden technische ondersteuning bij eventuele storingen.

 

Maak gebruik van extra voordelen.

 

Als je voor ons Full Service Vending kiest, profiteer je van nog meer voordelen. Wij zorgen voor betaalgemak, inclusief contactloos betalen en muntgeldopties. Bovendien nemen wij de financiële administratie op ons en kunnen wij op verzoek verbruiksrapportages leveren.

 

Bij Pitstop Vending willen we onze klanten volledig ontzorgen. Als je meer wilt weten over de voordelen van het huren van een vending machine, neem dan contact met ons op via 0180 – 235148 of info@pitstopvending.nl. Wij vertellen je graag meer vanuit ons kantoor in Barendrecht.

Onze automaten bieden een breed en verantwoord assortiment voor elk bedrijf. De verswaren-automaten zijn speciaal ontworpen om uw medewerkers te voorzien van broodjes, zuivel, fruit en andere verse producten en zijn daarom ideaal voor werkplekken zonder kantine.

Het is mogelijk voor ons om scholen in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger beroepsonderwijs en universiteiten te ondersteunen bij het aanbieden van verschillende verantwoorde snacks.

Wij ontwikkelen automaten en automaatwanden die geschikt zijn voor openbare en onbemande ruimtes en die zowel representatief als gebruiksvriendelijk zijn

Wij bieden geschikte oplossingen voor zorginstellingen en ziekenhuizen, waarbij we aandacht hebben voor een verantwoord assortiment.